toggle menu

Szolgáltatásaink

Legújabb szolgáltatásunk a nálunk vásárolt használt mobilházak téliesítése, szigetelése!

 1. Helyszíni felmérés / terepszemle
  Sok esetben nagyon fontos a területbejárás, ugyanis nem minden esetben megoldható a mobilházak bejuttatása az adott telekre, vagy kizárólag bizonyos méretig lehetséges az biztonságosan. Mivel cégünk nagy rutinnal rendelkezik mobilházak szállításával és telepítésével, így sofőreink a terepszemle során fel tudják mérni a bejuttatható ház méretét, illetve javaslatot is tesznek elvégzendő tereprendezési munkálatokra.
 2. Szállítás, átszállítás
  Cégünk több túlméretes járműszerelvénnyel is rendelkezik, melyekkel folyamatosan biztosítjuk a mobilházak szállítását Magyarország egész területén, illetve Magyarországgal határos országokba is szállítunk. Vállaljuk a már korábban letelepített mobilházak átszállítását, abban az esetben, ha annak mobilitása továbbra is biztosított. A szállításhoz szükséges útvonal-, behajtási engedélyeket cégünk intézi.
 3. A mobilház bejuttatása a telekre
  A mobilházakat a telekre legtöbbször traktor segítségével tudjuk megoldani, ritkán daruzásra is szükség lehet. 
 4. Szakszerű telepítés, beállítás
  Kérés esetén a mobilházat szakszerűen telepítjük, mely tartalmazza az alábakoláshoz használt beton elemeket is.
 5. Szervizelés
  Amely a mobilház víz-csatorna, villany és gáz rendszerének a felülvizsgálatát és szükséges javítását, valamint alvázvédelmét jelenti, elektromos hálózatról érintésvédelmi bizonyítványt, míg a gázrendszerről átvizsgálási jegyzőkönyvet adunk. A szervizelés nem tartalmazza a mobilház közművekre történő csatlakoztatását. A klímával felszerelt házak klíma berendezéseit nem szervizeljük! 1 év garanciát vállalunk a teljes szervizen átesett házakra! Továbbá, a mobilházakban lévő gáz készülékeket kérésre ki tudjuk cserélni elektromosra!
 6. A mobilház téliesítése
  A mobilházak téliesítéséhez kapcsolódik a szigetelés, fűtés kiépítése, hűtő-fűtő klíma beszerelése, nyílászáró csere, redőny, szúnyogháló felszerelése. Egyeztessen velünk elképzeléseiről és készítünk ajánlatot Önnek az adott mobilházra.
 7. Visszavásárlás
  Meglévő mobilházaikat a vételárba beszámítjuk, vissza-, illetve elszállítjuk, vagy megvásároljuk.
 8. Árengedmény - ÁRGARANCIA - AKCIÓ !!!
  Abban az esetben, ha a megvásárolni kívánt mobilházat máshol kedvezőbb árban találja, vállaljuk, hogy ugyan abban az árban értékesítjük Önnek mi is + vállaljuk a mobilház díjmentes felállítását Önnek ez esetben.
 9. Támogatás engedélyeztetéshez
  Az engedélyek elkészítéséhez alaprajzot, betonalap készítésről, közművekről telepítési rajzot biztosítunk.
 10. Széles választék
  Honlapunkon, telephelyünkön folyamatosan megújuló, több száz mobilház közül rendelhet, vásárolhat. A telephelyünkön található, illetve a külföldről beszállításra váró mobilházaink már 10% befizetéssel foglalhatók.
 11. Gyors beszállítás
  A beszállításra váró házakat 2-3 héten belül le tudjuk szállítani telephelyünkre.
 12. Vásárlás menete
  • a) A telephelyen található, illetve a beszállításra váró mobilházakat a vételár 10%-val lehet foglalni.
  • b) A rendelésre beszállítható mobilházak esetén 70% előleg befizetésével tud rendelni. Amennyiben a beérkező mobilház mégsem nyeri el tetszését, úgy visszaadjuk a befizetett pénzt vagy az Ön kívánsága szerint átalakítjuk.
  • c) A megvásárolt mobilházakat a kiszállításig tároljuk.
 13. Új mobilházak /készházak
  Új, hőszigetelt mobilházak/készházak vásárlása a telephelyünkről és a www.ujmobilhazak.hu honlapunkról.
 14. A megvásárolt házak mellé mobilház felhasználói kézikönyvet biztosítunk!

További fontos információk