toggle menu

Szolgáltatásaink

 1. Helyszíni felmérés / terepszemle
  Sok esetben nagyon fontos a területbejárás, ugyanis nem minden esetben megoldható a mobilházak bejuttatása az adott telekre, vagy kizárólag bizonyos méretig lehetséges az biztonságosan. Mivel cégünk nagy rutinnal rendelkezik mobilházak szállításával és telepítésével, így sofőreink a terepszemle során fel tudják mérni a bejuttatható ház méretét, illetve javaslatot is tesznek elvégzendő terperendezési munkálatokra.
 2. Szállítás, átszállítás
  Cégünk 3 járműszerelvénnyel is rendelkezik, mellyekkel folyamatosan biztosítjuk a mobilházak szállítását Magyarország egész területén, illetve Magyarországgal határos országokba is szállítunk. Vállaljuk a már korábban letelepített mobilházak átszállítását, abban az esetben, ha annak mobilitása továbbra is biztosított.
 3. A mobilház bejuttatása a telekre
  Sofőreink vevői kérésre a házakat bejuttatják telken belülre, a kívánt helyre.
 4. Szakszerű telepítés, beállítás
  Kérés esetén a mobilházat szakszerűen telepítjük, mely tartalmazza az alábakoláshoz használt beton elemeket is.
 5. Szervizelés
  Amely a mobilház víz-csatorna, villany és gáz rendszerének a felülvizsgálatát és szükséges javítását, valamint alvázvédelmét jelenti, elektromos hálózatról érintésvédelmi bizonyítványt, míg a gázrendszerről átvizsgálási jegyzőkönyvet adunk, valamint szállítás előtt nagytakarítást végzünk. 1 év garanciát vállalunk a teljes szervízen átesett házakra!
 6. A mobilház téliesítése
  A mobilházak téliesítéséhez kapcsolódik a szigetelés, fűtés kiépítése, hűtő-fűtő klíma beszerelése, nyílászáró csere, redőny, szúnyogháló felszerelése. Egyeztessen velünk elképzeléseiről és készítünk ajánlatot Önnek az adott mobilházra.
 7. Visszavásárlás
  Meglévő mobilházaikat a vételárba beszámítjuk, vissza-, illetve elszállítjuk, vagy megvásároljuk.
 8. Árengedmény
  Korrekt alku lehetséges.
 9. Támogatás engedélyeztetéshez
  Az engedélyek elkészítéséhez alaprajzot, betonalap készítésről, közművekről telepítési rajzot biztosítunk.
 10. Széles választék
  Honlapunkon, telephelyünkön folyamatosan megújuló, több száz mobilház közül rendelhet, vásárolhat. A telephelyünkön található, illetve a külföldről beszállításra váró mobilházaink már 10% befizetéssel foglalhatóak, megvásárolhatóak.
 11. Gyors beszállítás
  A beszállításra váró házakat 2-3 héten belül le tudjuk szállítani telephelyünkre.
 12. Fizetés kézpénzben vagy utalással
 13. Ha megrendeléssel vásárol nálunk mobilházat, abban az esetben ha esetleg nem tetszik a beszállított mobilház akkor a foglalóként adott összeget visszaadjuk vagy másik választott mobilházba beszámítjuk, így Ön kockázatmentesen tud nálunk akár már 10% befizetéssel mobilházat vásárolni.
 14. Új mobilházak /készházak
  Új, hőszigetelt mobilházak/készházak vásárlása a telephelyünkről és a www.ujmobilhazak.hu honlapunkról.
 15. Mobilház felhasználói kézikönyvet biztosítunk a megvásárolt házak mellé!

További fontos információk