toggle menu

Szervizelés

A három évszakos mobilházak szervízelése: bruttó 300.000 Ft , részben téliesített mobilházaink szervízelése pedig bruttó 350.000 Ft.

1 év garanciát vállalunk a teljes szervizen átesett mobilházakra! 

A szervízelés a mobilház víz-csatorna, villany és gáz rendszerének a felülvizsgálatát és szükséges javítását, valamint alvázvédelmét jelenti, elektromos hálózatról érintésvédelmi bizonyítványt, míg a gázrendszerről átvizsgálási jegyzőkönyvet adunk, valamint szállítás előtt nagytakarítást végzünk. Az angol konnektorokhoz magyar átalakítót biztosítunk, így nem szükséges azok cseréje.

Szénmonoxid érzékelő használata a mobilházban indokolt. A mobilház elektromos vezetékrendszere kis teljesítményű készülékekre kerül, ezért nagy teljesítményű készülékek (mosógép, hősugárzó, stb.) használata esetén szakemberrel végeztessük a szükséges átalakítást.

Amennyiben lehetőségeink engedik, igyekszünk az egyedi vevői igényeket is kielégíteni. Mobilházainkban vevői kérés esetén készülékek, nyílászárók cseréjére, valamint kárpitozásra, falak bontására és lehetőség nyílik.

A felújításoknál eredeti alkatrészeket használunk, ha ezek esetleg már nem beszerezhetőek, akkor az elérhető minőségi alkatrészekkel váltjuk ki a meghibásodott részeket.

További fontos információk