toggle menu

Szervizelés

A három évszakos mobilházak szervizelése: bruttó 450.000 Ft , részben téliesített mobilházaink szervizelése pedig bruttó 500.000 Ft.

1 év garanciát vállalunk a teljes szervizen átesett mobilházakra! 

A szervizelés a mobilház víz-csatorna, villany és gáz rendszerének a felülvizsgálatát és szükséges javítását, valamint alvázvédelmét jelenti, elektromos hálózatról érintésvédelmi bizonyítványt, míg a gázrendszerről átvizsgálási jegyzőkönyvet adunk. Az angol konnektorokhoz magyar átalakítót biztosítunk, így nem szükséges azok cseréje.

Szénmonoxid érzékelő használata a mobilházban indokolt. A mobilház elektromos vezetékrendszere kis teljesítményű készülékek csatlakozására készült, ezért nagy teljesítményű készülékek (mosógép, hősugárzó, stb.) használata esetén szakemberrel végeztessük a szükséges átalakítást.

Amennyiben lehetőségeink engedik, igyekszünk az egyedi vevői igényeket is kielégíteni. Mobilházainkban vevői kérés esetén készülékek, nyílászárók cseréjére, valamint kárpitozásra, falak bontására is lehetőség nyílik.

A felújításoknál eredeti alkatrészeket használunk, ha ezek esetleg már nem beszerezhetőek, akkor az elérhető minőségi alkatrészekkel váltjuk ki a meghibásodott részeket.

A szervizelés nem tartalmazza a mobilház közművekre történő csatlakoztatását! A klímával felszerelt házak klíma berendezéseit nem szervizeljük!További fontos információk