toggle menu

Kényelmes otthon, egy mesés lovardában

Egy igazán különleges helyen jártunk a héten a csapatunkkal, ahol a kényelem és a természet tökéletes összhangban van.

Grétit látogattuk meg, aki egy Riviera típusú mobilházban él, egy csodálatos lovarda kellős közepén. Az interjú során számos érdekes részletet osztott meg velem, ami megvilágította ezt az egyedi életmódot és otthonteremtési lehetőséget.



„Édesapámmal beszélgettünk a mobilház lehetőségéről. Számomra nagyon fontos volt, hogy mozgatható legyen az épület. Jelenleg a lovardában élek, de szeretnék majd elköltözni és akkor viszem magammal a házikót. Arról nem is beszélve, ha újra költöznék akkor a telket mindig újra tudom értékesíteni. Körülnéztünk, és a Mobil Homes-nál találtunk rá azokra a típusú mobilházakra, melyek teljesen hőszigeteltek és emellett igényesen vannak kivitelezve” – mesélte Gréti.


Az interjú során sok mindent megtudtunk a mobilházról és arról, hogyan lehet teljes mértékben testre szabni az egyedi igényeknek megfelelően.


„Számomra nagyon fontos volt a padlófűtés! A kisszobában tartom a szeretett hüllőimet, akiknek fontos, hogy meleg környezetben éljenek. Mivel minden szobában külön be tudom állítani a hőmérsékletet, ezért nekik is kellemes légkört tudok biztosítani. Emellett nagyon örültem annak, hogy én választhattam ki a padló és a bútor színeit, így a saját ízlésemnek megfelelően tudtam rendelni a mobilházat.” – említette.


A fűtésről Gréti még az alábbiakat említette meg: „Télen szinte alig használom a klímát, hisz nagyrészben padlófűtéssel fűtök és ahogy említettem, nagyon nagyon szeretem. Nyáron amikor kint beindul a hőhullám, a ház azért hamar fel tud melegedni. Mondjuk az én mobilházam a lovarda azon helyén áll, ahol semmi takarás nem éri. A klímát ilyenkor bekapcsolom, de szerencsére nagyon hamar lehűti a házat és nem szoktam emiatt sokat használni. Bekapcsolom egy félórára és kész. Nekem inkább előny az, hogy ha kint hidegek is vannak, de süt a nap akkor már érzem a melegséget az ablakon és ezáltal a fűtési szezont is idő után szoktam kezdeni.”


Grétihez való látogatásunk inspiráló bepillantást adott arra, milyen is egy mobilházban élni. Csodás környezetben, a csend és nyugalom mellett egy modern és meleg otthont teremtett, melyről a képek sem csalnak!


Fontos információk