toggle menu

Willerby Leven M397

Hosszúság (m)
11.00
Szélesség (m)
3.70
Szobaszám
2 szobás
Nappali
Gáz kandalló
Konyha
Mosogató, Hűtőszekrény, Gáz főzőlap, Gáz sütő
Fürdőszoba
Kád, WC, Kézmosó
Állapot
Használt
Felszereltség
Szimplaüveges nyílászárók
Szigeteltség
3 évszakos

A mobilház víz, villany, gáz telepítése kialakított.

A mobilház a képen látható berendezésekkel van felszerelve.


3 évszakos mobilháznak hívjuk az összes olyan használt mobilházakat, amelyek szimplaüveges nyílászárókkal rendelkeznek. Ezekben a mobilházakban általában nincs fűtésrendszer kialakítva, egyedül a nappaliban található gázkandalló, ami hűvösebb napokban megoldást nyújthat. Ezen mobilházak falaiban minimális hőszigetelés (3-5cm) található. A mobilház kora tavasztól késő őszig használható komfortosan.

Mindegyik méretű használt mobilházaink között találhatunk 2 hálószobás kivitelt, független attól, hogy a mobilház 8m vagy 12m hosszú. Mindegyik méretben a 2 szobás kialakítás megoldott. Ezekben a mobilházakban az egyik szobában (nagy szoba) franciaágy, a másikban (kisebbik szoba) két darab különálló ágy található.
A szobák lehetnek egymás mellett, illetve közép-nappalis kialakítást tekintve a mobilház két végén kialakítva egymástól távol. Ezek a mobilházak 4 fő (2 felnőtt 2 gyerek) elszállásolására alkalmasak. A különálló ágyak matracainak méretei általában 70-80 cm x 190 cm, a nagy hálószoba matraca 140-160 cm x 190-200 cm.

Ezeket a mobilházakat cégünk már megvásárolta és hamarosan beszállítjuk telephelyünkre. Amennyiben szeretne értesülni erről a mobilházról, hogy mikor tudja megtekinteni a telephelyünkön, kérjük töltse ki az „érdeklődöm” űrlapot és kollegáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot és informálják, hogy az adott mobilház mikor érkezik be telephelyünkre.

Beszállításra vár
A mobilház jelenleg még nem érkezett be a telephelyünkre, hamarosan beszállítjuk!
5 095 000 Ft
"Érdeklődöm" gomb megnyomása után megadhatja adatait, felteheti kérdéseit a mobilházzal kapcsolatban.