toggle menu

Micro-Living – All-In-One házak a prémium minőség kedvelőinek

Magas minőség és funkcionalitás - a legfontosabb szempontok, melyek a JB házak tervezőit megihlették. Prémium projektek, melyek során kiemelt hangsúlyt fektettek az érdekes építészeti megoldásokra.

Eleganciával és reprezentatív megjelenéssel felruházott házak, de mindeközben kiváló mindazok számára is, akik a legmagasabb színvonalú kikapcsolódást és a világ legújabb építészeti trendjeit egyszerre szeretnék élvezni. Black Stone, Black Stone XL, Silver Moon vagy Golden Sky, a JB Homes neve egyet jelent a magas prémium minőségű alapanyagokkal. Modern kialakítás, fa és indusztriális elemek kombinációja, szibériai vörösfenyő homlokzat, 18 cm-es PUR hab szigetelés, mely a téli hónapokban is tökéletesen biztosítja a hőszigetelést, extra nagy üvegfelületek, félemelet vagy megemelt belső tér, tetőterasz, padlófűtés és Kerradeco vagy Fibo fali dekorrendszer. Csak, hogy dióhéjban megemlítsünk néhányat az ismertető jegyek közül. Mitől exkluzív és miért vonzó ez a modell? Vessünk rájuk közelebbről egy pillantást!Romboid homlokzat

Mely elsőre inkább érdekesnek és esztétikusnak hat, ám nem meglepő módon a funkcionalitás élvezett előnyt, hiszen rendkívül jól ellenáll az időjárás viszontagságainak, nem igényel nagy törődést és könnyen tisztítható. A mobilházak rendelhetőek rombusz illetve paralelogramma formájú alumínium borítással, az exkluzív megjelenést pedig tovább fokozták a tervezők a szibérai vörösfenyő homlokzatborítással. Kivételt képez a Golden Sky modell, ahol a fa homlokzattal adtak egy barátságosabb jelleget az egész épületnek, fém redőnyökkel viszont megadva ennek a háznak is az indusztriális hatást.


Extra nagy üvegfelület

A nappalikban található extra nagy üvegfelületeknek köszönhetően mindig kellemes világos van az egész házban. A tolóajtók pedig biztosítják a lakásból kényelmesen és közvetlenül a teraszra történő kijárást.

Terasz

A már említett szibériai vörösfenyő a teraszokon köszön vissza, mely szintén rendkívül ellenálló még a legzordabb időjárási körülményekkel szemben is. Egy kellemes kis mini oázis, ami az esti órákban is páratlan hangulatot biztosít a mennyezetbe épített LED spot világításoknak köszönhetően. A Golden Sky modellek esetében pedig egy tetőterasszal is ámulatba ejtenek minket.

Félemelet vagy megemelt belmagasság

Egy modern és helytakarékos megoldás a vendégszobára egy félemelet kialakítása, mint például a Black Stone esetében. Nem csak dekoratív, de nagyon praktikus is, hiszen az otthont használók, így egy nagyobb hasznos területhez juthatnak. Igazán elegáns megoldással rukkoltak elő a Black Stone XL és Silver Moon tervezése során a tervezők, amikor megemelték a házak belmagasságát. És nem csak megemelték de a mennyezeten elhelyezett LED csíkokkal tovább fokozták a helyiségek komfort érzetét.Padlófűtés

Mert egyébként is nagyon szeretjük, ha meleg a padló a lábunk alatt, de a belső enteriőr is sokkal esztétikusabb radiátorok nélkül. A wi-fi-vel vezérelhető fűtés lehetővé teszi a hőmérséklet egyedi szabályozását, az egyenletes hőeloszlás pedig nem csak az ideális hőérzetnek kedvez, de a pénztárcánknak is.

A padló és a falak

Vinyl padló borítja az egész mobilházat, melyek kopásállósága más padlólapokéhoz képest sokkal jobb, és a zajt is nagyon jól minimalizálják.Min a Karradeco, mind a FIBO falupanelek nem elsősorban csak dekoratívak, de rendkívül ellenállóak is, legyen szó konyhai vagy fürdőszobai falfelületekről egyaránt.

Konyha

Ahol HPL munkapulttal kényeztetnek minket a tervezők. Ezek a kitűnő kopás- és karcállósággal bíró munkafelületek remekül ellenállnak a hővel szemben, tartósak, higiénikusak és a víz sem okoz kárt bennük.Világítás

Minden helyiségben LED világítás található, egyes modelleknél lineáris megoldással is találkozhatunk, melyek fényereje szabályozható. A megvilágítás szabályozhatósága nem csak növeli a komfort érzetet, de még barátságosabbá teszi az otthonok légkörét, a konyhai asztallap egyenletes megvilágítása pedig kifejezetten kényelmessé és egyben biztonságosabbá is teszi a főzés élményét.

USB portok

Egy igazán praktikus megoldás a beépített USB portok univerzális bázisként történő használata, mely alkalmas az összes multimédiás eszköz töltésére, így elkerülhetjük a kábelrengetegeket az otthonunkban.

Pontosan mely modellekből is választhatsz?


JB Black Stone

Egy hálószobával felszerelt, társaihoz képest egy kisebb, 43 négyzetméteres alapterületű mobilház, a nappali végében kis fedett terasszal. Két fő részére pompás kis otthon.


Silver Moon

57 négyzetméterével és két hálószobájával ideális otthona vagy nyaralója lehet egy 3-4 fős családnak. A nappaliból nyíló szibéria fenyőből készült terasza szintén csak növeli a ház vonzerejét.


Black Stone XL

A Black Stone 13,2 méter hosszú, két hálószobás verziója, megemelt belmagassággal és PREFA alumínium borítással.


Golden Sky

Tetőteraszával talán a legtöbbünket rabul ejtő modell, mely 57 négyzetméteres alapterületén két hálószobát is biztosít lakóinak.


Kellően felcsigáztunk? A JB Homes menüpont alatt még több hasznos információt és galériát is találsz a JB modellekről.


Fontos információk