toggle menu

Frappáns dekorációs ötletek akár mobilházakba is

Mobilházunk dekorációjával nem csupán praktikus, hanem komfortos és hangulatos környezetet is teremthetünk.

Otthonunkat nem csak az ünnepek vagy születésnapok alkalmával dekorálhatjuk ki, hanem igazából bármikor. Egy kidíszített mobilház sokkal meghittebb hangulatot teremt és a gyerekek arcára is mosolyt csalhatunk. Az unalmas helyiségeket így könnyen feldobhatjuk, az összkép tehát lényegesen előnyösebb lesz. A dekorációs elemek kiválasztásánál nem feltétlenül kell a drága megoldásokban gondolkodnunk, sok esetben egy olcsóbb, ügyesen megválasztott kivitelezés is meghozza a várva-várt hatást.

Nézzünk néhány ötletet az Ön mobilházához…

Egy nagy tükör például meglehetősen mutatós és növeli a területet is, valamint megduplázza a természetes fényt. Az asztali lámpák szintén rendkívül dekoratívak, a gyártók ma már absztrakt, különleges darabokat is a piacra dobnak, amelyek exkluzív, elegáns környezetet teremtenek. Mélységet adhatunk a tereknek, ha a tárgyakat, kiegészítőket egymás mögé vagy egymásra helyezzük. Ezek a rétegek gondoskodnak róla, hogy a szoba ne váljon egydimenzióssá. Tehát bátran támasszunk mondjuk keretezett képeket egymás elé csúsztatva.

Egy profi nyomdában is készíttethetünk dekorációs elemeket, például fal-, vagy ablakmatricákat, amelyek árban abszolút költséghatékonyak, ám mégis látványosak. A Digitalprint egy olyan vállalkozás, ahol a dolgozók foglalkoznak dekorációs elemek készítésével is és kiváló minőségű termékeket állítanak elő, teljes mértékben megbízhatóak. Összetett technológiával rendelkeznek, fóliavágással is foglalkoznak.

A nyomdában készített dekorációs elemek remek hatást tulajdonítanak a mobilházakban is, vannak darabok, amelyek kültérre is ideálisak, ezért okvetlen célszerű beszerezni őket.

Fontos információk